Boekentips van onze redactie

 • Ewa Maria Wagner Hotel Goldberg

  Pianiste Marie, enige erfgename van een overleden tante uit het buitenland, erft geld en een hotel in Silezië dat gerund moet worden. Ze ontdekt gaandeweg dat haar familiegeschiedenis een duistere kant heeft, met onder andere een grootvader die aangesloten was bij de SS en die in de hongerwinter in Nederland gestationeerd was. Wat is er gebeurd in...

  Gedrukt boek

 • Rainbow Rowell Klik

  Als twee vriendinnen op hun werk per e-mail met elkaar veel persoonlijke berichten uitwisselen, wordt een IT-medewerker die het oneigenlijke gebruik moet controleren, verliefd op een van hen.

  Gedrukt boek

 • Arne Nerjordet, Carlos Zachrison Maak je eigen boek met Arne & Carlos

  Werkbeschrijvingen voor het maken van een eigen inspiratieboek, vol knipsels, foto's en stukjes stof. Van het binden van het boek tot het versieren van de bladzijden.

  Gedrukt boek

 • Pascale Naessens Ik eet zo graag

  Recepten met minder koolhydraten.

  Gedrukt boek

Inspiratie voor Jeugd & Jongeren

Ga naar onze jeugdpagina's en ontdek de mooiste, grappigtse, spannendste boeken per leeftijdsgroep.

Ga naar Jeugd & Jongeren


Boek van de maand

Bart Van Loo Napoleon

Een van de grote films die op dit moment draait gaat over Napoleon. Waar de film de grens opzoekt tussen waarheid en mythe, gaat Bart Van Loo dieper in op de man achter de mythe. Wil je weten wie Napoleon was dan is dit boek zeker een aanrader.

Bekijk dit boek

Nieuwe Grootletterboeken

Nieuwe gamesNieuwe populaire titels bij Muziekweb

Nieuwe klassieke titels bij Muziekweb

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek

Nieuwe e-books

Nieuwe luisterboeken